Una dintre priorităţile Primăriei Snagov, conduse de Anghel Mihai, o reprezintă, aşa cum s-a demonstrat deja, educaţia. Însă, dincolo de investiţii importante în toate unităţile de învăţământ din comună, autorităţile locale implementează proiecte şi în ceea ce priveşte locurile de joacă pentru copii. Pentru că, nu-i aşa, alături de educaţie, şi mişcarea, dar şi joaca sunt esenţiale pentru ca un copil să se dezvolte armonios. Primarul Anghel Mihai a anunţat, pe 9 noiembrie, că este aproape gata un nou mini-teren de joacă, amenajat în incinta Grădiniţei din satul Ghermăneşti.

    „În scurt timp, toți copiii de la grădinița din Ghermănești se vor putea bucura de un nou mini-teren de joacă. Chiar acum se toarnă stratul de Tartan, transformând locul într-un spațiu ideal unde cei mici să se joace în aer liber. Abia aștept să văd bucuria și zâmbetele copiilor noștri când vor păși prima dată pe el!”, a declarat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    „Ne bucurăm că şi copiii noştri care vin la această grădiniţă vor avea un loc de joacă frumos. Normal că este important ca să aibă condiţii unde să se joace copiii şi apreciem iniţiativa Primăriei Snagov!”, ne-a declarat mama unui preşcolar care merge la Grădiniţa din Ghermăneşti.

    Foto: Primăria Snagov

    Comentariile sunt închise.