Primarul din Chiajna, Mircea Minea, a anunţat, pe 11 noiembrie, că vor fi făcute câteva modificări în ceea ce priveşte structura rutieră a comunei. Aceasta, pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic.

    „Am obținut avizul poliței rutiere și vom face unele modificări la structura rutieră din localitatea noastră. Astfel, strada Viilor va avea sensul unic schimbat, accesul facăndu-se prin strada Câmpului către strada Apeductului. Strada Intrarea Nicolae Iorga va avea sens unic, cu acces dinspre strada Apeductului către strada Nicolae Iorga. Aceste măsuri, care vin ca o consecință a implementării studiului de trafic realizat de o firmă de profil, vor intra în vigoare de luni, 13 noiembrie 2023”, a spus Mircea Minea.

    Edilul a precizat că, din cauza lucrărilor la infrastructura rutieră și pietonală care se realizează pe strada Intrarea Nicolae Iorga, este posibil ca, în anumite perioade ale zilei, traficul rutier să fie restricționat traficului de tranzit și permis doar riveranilor.

    „Estimăm ca la finalul săptămânii următoare să terminăm lucrările la structura pietonală (borduri și asfaltare), apoi să se realizeze frezarea și turnarea altei suprafețe de rulare pe tronsonul auto”, a mai declarat primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

    Comentariile sunt închise.