Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat că, pe 5 noiembrie, a fost semnat contractul de execuţie pentru începerea lucrărilor la sala multifuncţională de la Stadionul din localitate.

  Conform sursei citate, construcţia va fi realizată la Baza Sportivă şi va avea o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi, vestiare, grupuri sanitare, magazie pentru depozitarea echipamentelor sportive, spaţii tehnice, spaţiu de distribuţie şi o suprafaţă multifuncţională.

  „Sala va fi realizată pe structură metalică şi va avea o înălţime la coamă de 7,27 de metri şi la cornişă de 6,17 metri, cu închiderile laterale realizate din panouri termoizolante, iar acoperişul va fi din panouri sandwich. Pentru reducerea consumului de energie electrică vor fi montate panouri fotovoltaince şi un sistem de pompe de căldură. Alimentarea cu apă caldă va fi făcută centralizat pentru toţi consumatorii, de la un boiler electric ce va fi conectat şi cu a doua sursă de energie, de la două panouri solare”, au precizat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Ei spus că, în noua sală multifuncţională, îşi vor putea desfăşura activitatea grupele de copii de la Clubul Sportiv Afumaţi, dar şi de la celelalte secţii de sport din cadrul clubului: karate, tenis de câmp, baschet, kempo, precum şi cei de la trupa de dans Smart Kids.

  „Totodată, sala va putea fi utilizată şi pentru activităţi non-sportive de genul celor culturale sau recreative, dar şi de afumăţenii care doresc să facă mişcare pentru sănătate şi plăcere. Primăria comunei Afumaţi promovează şi încurajează sportul! În prezent, Baza Sportivă dispunde două terenul de fotbal cu iarbă, pe care evoluează echipa mare şi cele trei grupe de copii ale CS Afumaţi, fiind imperios necesară o astfel de construcţie”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Conform acestora, Baza Sportivă are, în prezent, o suprafaţă de circ 5 hectare, lucru ce permite realizarea unui teren sintetic cu nocturnă şi un mare spaţiu de agrement şi relaxare pentru toţi afumăţenii.

  „În comună vor fi construite încă trei săli de sport multifuncţionale: la Şcoala Mare, în Ograda Ştefăneşti şi în zona Deal. Proiectul vizează asigurarea condiţiilor necesare de antrenament, dar şi atragerea copiilor spre diferite sporturi. Acest proiect face parte din cele circa 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, care vor fi finalizate în următorii 3 ani”, au precizat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Comentariile sunt închise.