Două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier ce s-a petrecut, seara trecută, în Bucureşti. O maşină a intrat în plin într-un autobuz, iar evenimentul rutier s-a produs la intersecşia dintre Bd. Octavian Goga şi Bd. Mircea Vodă

    ”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Bd. Octavian Goga şi Bd. Mircea Vodă. Dn informaţiile preliminare, conducătoarea unui autovehicul, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Octavian Goga dinspre Splaiul Unirii, la intersecţia cu Bd. Mircea Voda a intrat in coliziune cu un autobuz din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care circula pe Bd. Mircea Vodă”, a transmis Poliţia Rutieră Bucureşti.

    Potrivit sursei citate, în urma accidentului, au fost rănite două persoane din autoturism, care  au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. „Conducatorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, au mai transmis oamenii legii care fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

    Comentariile sunt închise.