Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Dâmboviţa şi procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 25 octombrie, mai multe percheziţii la persoane acuzate de trafic de droguri de risc.

  “În perioada august 2023 – prezent polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unei persoane privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

  Potrivit IJP Dâmbovița, pe parcursul anului 2023 un bărbat ar fi comercializat, în mod repetat, canabis (drog de risc). Prețul unei doze era de 50 de lei, drogurile fiind oferite spre vânzare și participanților la festivalul de muzică organizat în luna august, într-o localitate din județul Dâmbovița”, au transmis oamenii legii.

  Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, au fost făcute trei percheziții domiciliare.

  „În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 300 de grame de ramuri de canabis cu muguri, 500 de grame de resturi de plante (mărunțite), 6 ghivece cu plante de canabis,  recipiente cu fertilizator lichid și granulat, un sistem format dintr-o miniseră cu ventilator, coș de aerisire, lampă cu led, sursă de curent electric și  mini-coolere, grindere și telefoane mobile. De asemenea, au mai fost descoperiți și ridicați 3.600 de lei, precum și înscrisuri conținând instrucțiuni referitoare la cultivarea canabisului”, a mai transmis Poliţia Dâmboviţa.

  Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

  Comentariile sunt închise.