Primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, a anunţat, pe 19 octombrie, că proiectul privind reabilitarea şi extinderea Liceului „Mihail Kogălniceanu” a intrat în linie dreaptă.

    „Când îţi doreşti să munceşti, se poate! Așa cum am promis, vă voi ține la curent cu evoluția proiectelor pentru care am accesat fonduri și care se află în faza de licitație.

    Prin urmare, licitația pentru Reabilitare și extindere Campus Școlar – Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, comuna Snagov se află în faza de evaluare financiară, având ca dată limită 13.11.2023”, a declarat Anghel Mihai. Primarul din Snagov precizează că, după această fază, va fi deliberat câștigătorul licitației și se va trece la atribuirea și începerea lucrărilor de către executant.

    Proiectul se derulează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții(CNI) și are o valoare de 36.238.623,10 RON + TVA.

    „Mulțumesc încă odată tuturor persoanelor implicate în acest proiect, colegilor din cadrul Primăriei, conducerii Consiliului Judeţean Ilfov și conducerii CNI și tuturor decizionalilor care au contribuit la îndeplinirea acestui vis. Pentru munca depusă și eforturile constante pentru realizarea acestui proiect mult așteptat, mă înclin în fața dumneavoastră, dar mai ales a snagovenilor care ne-au acordat încrederea și răbdarea necesară!”, a subliniat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Comentariile sunt închise.