Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat, pe 17 octombrie, că au fost finalizate cu succes lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public stradal în comuna menţionată.

    „Aproximativ un milion de lei(10 miliarde de lei vechi) au fost atraşi şi investiţi în cadrul proiectului ce vizează creşterea eficienţei energetice a sistemului de iluminat public în comuna Afumaţi. Au fost finalizate cu succes lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public stradal, prin montarea de corpuri de iluminat eficiente cu surse LED, pe stâlpii şi reţelele existente, proiect derulat prin accesarea de fonduri nerambursabile de la Administraţia Fondului pentru Mediu”, au transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Conform sursei citate, pentru lămpile rămase neschimbate au fost făcute demersurile necesare pentru atragerea de noi fonduri, în vederea modernizării întregii reţele de iluminat public, pe toate străzile comunei.

    „Atragerea de fonduri europene, guvernamentale sau judeţene nerambursabile reprezintă o prioritate pentru primarul Gabriel Dumănică. Acest proiect face parte din cele circa 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, care vor fi finalizate în următorii 3 ani”, au subliniat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Comentariile sunt închise.