Se lucrează în ritm susţinut, în Berceni, în ceea ce priveşte şi infrastructura rutieră, fiind în derulare mai multe proiecte de modernizare, dar şi cele ce vizează decongestionarea traficului în localitate.

  Pe 16 octombrie, primarul Gheorghe Covrigea a anunţat că strada Valea Lungă a fost redată circulaţiei rutiere.

  „După eforturi susținute și o colaborare strânsă cu factorii decizionali implicați, suntem bucuroși să anunțăm că strada Valea Lungă, cu ieşire în DNCB- zona Rompetrol, a fost redeschisă, provizoriu, pentru circulaţie. Acest lucru marchează un pas semnificativ în eforturile noastre de a îmbunătăți infrastructura și de a rezolva problema traficului intens care a afectat comunitatea noastră”, a declarat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

  Edilul a dat asigurări că va continua să caute soluţii şi să identifice cele mai adecvate variante pentru problema traficului cu care se confruntă localitatea.

  „Vreau să vă mulțumesc pentru răbdarea și sprijinul pe care ni le-ați acordat pe durata acestei perioade, și vă asigur că sunt hotărât să găsesc soluții fiabile și de durată, pentru situația în care ne regăsim, soluții cu care vă voi ține la curent”, a precizat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

  VIDEO, AICI

  Comentariile sunt închise.