Primăria Berceni, condusă de Gheorghe Covrigea, a câştigat două noi proiecte privind modernizarea sistemului de iluminat public în comună, iar anunţul a fost făcut pe 9 octombrie chiar de către edilul-şef.

    „Astăzi, 9 octombrie 2023, suntem încântați să vă aducem vești extraordinare! Am semnat două contracte deosebit de importante pentru modernizarea sistemului de iluminat public din comuna Berceni. Primul contract, în valoare de 1.452.713,49 lei fără TVA, este destinat modernizării sistemului de iluminat public. Această investiție va aduce o lumină mai eficientă energetic pe străzile noastre, totodată crescând nivelul de siguranță pe drumuri”, a spus Gheorghe Covrigea.

    Primarul a precizat că cel de-al doilea contract, în valoare de 1.398.090,26 lei fără TVA, vizează extinderea iluminatului public, iar această inițiativă va spori vizibilitatea, pentru deplasări cat mai sigure.

    „Aceste proiecte sunt posibile datorită contractelor de finanțare semnate de Primăria Berceni prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, un program finanțat din certificatele de emisii de gaze cu efect de seră atribuite României în cadrul Uniunii Europene. Continuăm să muncim împreună pentru a face din Berceni un loc mai luminos, mai sigur și mai frumos pentru toți rezidenții noștri”, a subliniat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

    Comentariile sunt închise.