Un accident deosebit de grav s-a produs, noaptea trecută, în judeţul Ilfov, pe raza localităţii Baloteşti. Potrivit DSU, au fost implicate 15 mașini, un TIR și un microbuz, în care se aflau, per total, 40 de persoane.

    „În această seară, pe raza localității Balotești, județul Ilfov – DN 1 (sensul spre Ploiești) a avut loc un accident rutier între 15 autoturisme și 1 microbuz. În urma evenimentului, din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulți și 3 copii) vor fi transportate la unități sanitare pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun acestora. Totodată, alte două victime au refuzat transportul la spital”, a transmis DSU.

    Potrivit sursei citate, pentru gestionarea optimă a evenimentului, au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU B-IF, respectiv, 2 austospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 Descarcerări, 7 ambulanțe SMURD, 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, 1 Punct de Comandă Mobil și Directorul Operaţiunilor de Salvare Medicală.

    Poliţia Ilfov a transmis, la rândul său, că accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:35.

    „În evenimentul rutier a fost implicat un autotren, înmatriculat în Turcia, care a lovit parapetul din beton, ceea ce a condus la scurgerea carburantului din rezervoarele autotrenului, pe carosabil. La scurt timp un microbuz și alte 15 autoturisme, care circulau pe aceeași direcție de mers, ar fi derapat în zona în care s-a scurs motorina, împrejurare în care, au intrat în coliziune, între ele”, spun poliţiştii din Ilfov.

    Comentariile sunt închise.