Se lucrează pe toate palierele, în Berceni, iar unul dintre cele mai importante proiecte derulate în localitate este acela privind infrastructura rutieră. Autorităţile locale anunţă că o nouă stradă va fi modernizată prin turnare de asfalt. Este vorba despre strada Cireşilor ce a fost, mai întâi, pregătită pentru această nouă etapă.

    „Cu bucurie vă aduc vești proaspete! Anunțăm finalizarea pregătirii Străzii Cireșilor pentru asfaltare. Acest moment reprezintă un pas important în eforturile noastre constante de a îmbunătăți infrastructura locală, asigurându-vă confortul și siguranța. Echipa noastră a depus eforturi susținute pentru a pregăti strada pentru asfaltare, iar proiectul evoluează conform planului.

    Vă suntem recunoscători pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă în timpul acestor lucrări. Angajamentul nostru este să continuăm să lucrăm pentru a face din Berceni un loc mai bun și mai accesibil pentru fiecare dintre voi.

    Vă vom ține la curent cu progresul acestui proiect și vom furniza informații suplimentare pe parcurs”, a anunţat, pe 4 octombrie, primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

    Foto: Primăria Berceni

    Comentariile sunt închise.