Treaba merge strună şi la Jilava, acolo unde este implementat marele proiect privind introducerea sau extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Primarul Elefterie Ilie Petre este tot timpul pe teren, pentru a verifica modul în care constructorul îşi face treaba. De asemenea, edilul merge şi în cartierele unde urmează să înceapă investiţia, pentru a sta de vorbă cu oamenii de acolo, dar şi pentru a se asigura că pregătirile se desfăşoară conform planului stabilit.

    Pe 5 octombrie, primarul Elefterie Ilie Petre a fost în Cartierul Progresul.

    „Am fost în cartierul Progresul unde începem lucrările la rețeaua de apă și canalizare. Începem cu străzile Garoafei și Lalelei”, a scris primarul Elefterie Ilie Petre, pe Facebook.

    Tot cu acest prilej, reprezentanţii Primăriei Jilava au făcut şi un apel către cei care locuiesc pe cele două străzi. „În atenția locuitorilor de pe străzile Garoafei și Lalelei- cartier Progresul. Începând cu data de 04 octombrie 2023 vă solicităm să eliberați carosabilul și spațiul adiacent, deoarece se vor efectua lucrări de branșamente pentru apă potabilă și canalizare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Jilava.

    „Extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare este un proiect la care s-a muncit foarte mult, depus de multă vreme și pentru care am obținut finanțare și iată că acum lucrările intră în linie dreaptă(…). Am nevoie de sprijinul dumneavoastră, al comunității, ca lucrurile să meargă bine. Proiectul de apă și canalizare este cel mai important proiect pe care vreau să-l demarez în comuna noastră, a durat o perioadă până ce toate procedurile au fost finalizate conform legislației în vigoare, dar iată că intrăm în linie dreaptă cu lucrările. Sper că la întâlnirile pe care le-am avut pe acest subiect am răspuns nelămuririlor pe care le aveți. Va fi un disconfort pe perioadă lucrărilor, dar altfel știți bine că nu se poate, însă la finalul proiectului comuna va arată cu totul altfel”, a declarat, la începutul lunii mai, primarul din Jilava, Elefterie Ilie Petre.

    Comentariile sunt închise.