Un șofer fără permis a fugit de polițiștii bucureşteni care l-au urmărit în trafic. Incidentul s-a petrecut pe 2 octombrie, în jurul orei 15.00, în Sectorul 2 al Capitalei.

    „Poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism, care la vederea echipajului de poliție a mărit brusc viteza de deplasare. Polițiștii au procedat la punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase, în vederea opririi regulamentare a autoturismului, însă conducatorul auto a ignorat semnalul de oprire și a continuat deplasarea in mod alert”, a transmis Poliţia Capitalei.

    Potrivit sursei citate, pe parcursul urmăririi, şoferul a întâmpinat un blocaj pe direcția de deplasare, moment în care polițiștii au încercat extragerea din autoturism a conducatorului auto.

    „Totodată, în acel moment, conducatorul autoturismului a demarat și a părăsit zona.

    Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, autoturismul fiind găsit ulterior și a fost depistat și identificat un bărbat care, în urma verificărilor, a rezultat că avea dreptul de a conduce suspendat. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 9, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au precizat poliţiştii bucureşteni.

    Comentariile sunt închise.