În perioada 25-29 octombrie, Filarmonica „Paul Constantinescu” şi Primăria Ploieşti organizează cea de XVIII-a ediţie a Festivalului „Ploieşti Jazz Festival”. Până la debutul evenimentului, caravana cu invitaţii va poposi în mai multe zone ale municipiului Ploieşti.

Potrivit organizatorilor, caravana festivalului va circula pe 7,14 și 21 octombrie, în intervalul 18.00 – 20.00, de la Hipodrom până la nord și retur.

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești cu privire la deplasarea caravanei ″Ploiești Jazz Festival″ (un tir cu remorcă personalizat cu imaginea și sigla festivalului) pe ruta: Hipodrom → Pod Gara de Sud → str. Democrației → str. Ștefan cel Mare → str. Nicolae Bălcescu → str. Ștefan Greceanu → str. C.D. Gherea → Bulevardul Republicii → Kaufland Nord cu întoarcere în sensul giratoriu de la Kaufland Nord și retur pe traseul Republicii → Piața Victoriei → B-dul Independenței → str. Bobâlna → str. Depoului → Piața 1 Decembrie → Pod Gara de Sud → Hipodrom, în fiecare zi de SÂMBĂTĂ, după cum urmează: 07, 14 și 21.10.2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00”, a anunțat Primăria Ploiești.

“Sperând că programul acestei ediţii va satisface gusturile până la cele mai exigente în materie vă invităm să vă bucuraţi de cinci zile de muzică la cel mai înalt nivel, alături de unele dintre cele mai mari nume de jazz din lume”, au transmis organizatorii.

DETALII, AICI

Comentariile sunt închise.