Un tânăr de 35 de ani din Crângași, Dâmboviţa, este cercetat sub control judiciar de către polițiști, după ce, băut, s-a supărat pe un consătean şi l-ar fi incendiat. Victima, un bărbat de 40 de ani, a ajuns la spital cu arsuri iar incidental a avut loc pe 3 octombrie, într-un magazin din satul Boteni.

  „La data de 3 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță un bărbat de 35 de ani, din Crângași.

  Acesta este bănuit că, în după-amiaza zilei de 3 octombrie, în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din localitatea Boteni, pe fondul consumului de alcool, ar fi stropit cu o substanță inflamabilă un bărbat de 40 de ani, din Boteni.

  Ulterior, ar fi fost aprinsă, iar bărbatului respectiv i-au fost provocate arsuri, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

  În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, a transmis IPJ Dâmbovița.

  Miercuri, 4 octombrie, după ce a fost prezentat magistraților, pentru tânărul de 35 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. El este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

  Comentariile sunt închise.