Centrul municipiului Piteşti, judeţul Argeş, va găzdui, în perioada 12-22 octombrie, cea de-a XVII-a ediţie a târgului tradiţional al produselor de toamnă, iar până acum şi-au anunţat prezenţa peste 150 de comercianţi.

  Potrivit organizatorilor, produsele  comercializate vor fi din categoria celor de sezon: legume și fructe – proaspete și conservate, miere și dulcețuri, must, ceaiuri de plante, produse din lavandă, flori de toamnă.

  Târgul de fructe și legume, completat cu secțiunile ce vor oferi produse apicole și zaharoase, conserve de sezon și must, va fi amenajat în Piața „Vasile Milea”, iar în Piața Primăriei se va desfășura un alt eveniment așteptat de piteșteni, Street Food Festival, ce va adăuga bogăției de gusturi și arome specialitățile variate ale bucătăriei internaționale.

  Primăria Piteşti anunţă că producătorii și comercianții se mai pot înscrie la eveniment până joi, 14 septembrie 2023, la Primăria Municipiului Pitești (Centrul de Informare pentru Cetățeni, intrarea D) sau prin e-mail: primaria@primariapitesti.ro.
  „Produsele acceptate pentru comercializare, în cadrului târgului de toamnă, sunt:
  -fructe și legume de sezon;
  -produse apicole și zaharoase;
  -conserve de sezon;
  -vin;
  -must;
  -produse alimentare tradiționale din carne și lapte;
  -flori;
  -plante medicinale.
  Prioritate la participare au producătorii locali, așa încât îi invităm să se înscrie în număr cât mai mare”, a transmis Primăria Piteşti.

  Detalii despre înscriere, AICI.

  Comentariile sunt închise.