Toate domeniile de activitate sunt vizate de autorităţile locale din Afumaţi, atunci când vine vorba despre dezvoltare. Educaţie, sănătate, infrastructură rutieră, dar şi spaţii destinate petrecerii timpului liber, toate acestea beneficiază de proiecte demarate, în lucru sau duse la bun sfârşit cu succes, în comuna menţionată.

  Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat, pe 29 septembrie, că au fost finalizate lucrările de modernizare a locului de joacă, situat în capătul străzii Alunului, de-a lungul Bazinului Afumaţi 3, râul Pasărea.

  „Pe terenul de joacă au fost adăugate căţărătoare piramidale impunătoare, leagăn metali cu două posturi, balansoar metalic şerpuit, balansoar în formă de figurină pe arc, bănci de odihnă, coşuri de gunoi şi aparat de fitness pentru tracţiuni, transformând locul într-un spaţiu relaxant şi bine utilat. Acum avem un spaţiu de joacă modernizat şi mărit, special creat pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor mici”, au precizat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Potrivit sursei citate, instituţia poate realiza astfel de proiecte doar dacă deţine în proprietate terenuri pe care pot fi construite asemenea spaţii destinate tuturor afumăţenilor.

  „Amenajarea de noi locuri de relaxare şi de recreere pentru afumăţenii de toate vârstele reprezintă o prioritate pentru primarul Gabriel Dumănică. Vă aşteptăm cu drag la locul de joacă”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Foto: Primăria Afumaţi

  Comentariile sunt închise.