Reprezentanţii Primăriei Snagov au anunţat că, pe 7 octombrie, o echipă de medici va veni în localitate pentru a le vorbi celor interesaţi despre prevenirea, diagnosticarea şi tratarea cancerului de sân.

    „Pe 7 octombrie, de la ora 09:30, vino la Casa de Cultura Antim Ivireanu, din Str. Ghermănești nr. 49, Comuna Snagov, Sat. Ghermănești, și vei afla despre cum poți să previi, să diagnostichezi și să tratezi cancerul de sân. Înscrierile pentru participare se fac la numărul de telefon 0213.510.642. La sfârșitul întâlnirii poți beneficia gratuit de consultații de specialitate!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Snagov.

    Potrivit sursei citate, consultațiile vor consta în: examen clinic, ghidarea procesului de autopalpare, anamneza factorilor de risc, ecografie mamară – acolo unde este cazul.

    „Acordă-ți timp să te informezi pentru tine, pentru familia ta și cei apropiați ție.

    „Învinge Cancerul” este un proiect al Asociației Pe Scurt, finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow”, au mai transmis cei de la Primăria Snagov.

    Comentariile sunt închise.