La nivelul judeţului Ilfov se desfăşoară un program de screening gratuit pentru cancerul colorectat şi pentru leziunile precanceroase, derulat de de Spitalul Universitar Militar de Urgență Central ”Carol Davila”, în colaborare cu Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, cu susținerea Consiliului Județean Ilfov. Şi comuna Snagov a intrat în program, iar anunţul a fost făcut de primarul Anghel Mihai, pe 12 septembrie.

„Sănătatea este cel mai de preț dar și aceasta trebuie păstrată cu grijă pentru a ne bucura de fiecare moment al vieții. Plecând de la această premisă, am onoarea de a vă invita să participați la evenimentul de Screening pentru „Cancerul Colorectal”, realizat în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov(…). Acesta este destinat persoanelor din București și Ilfov cu vârsta cuprinsă între 50 și 74 de ani.

Vă invit JOI, 21 Septembrie, de la ora 10.00, în parcul din fața Primăriei Snagov. Aici, experții din domeniu vă vor prezenta informațiile esențiale și vor sta la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la orice întrebare legată de testările preventive, beneficiile acestora și impactul lor pozitiv asupra sănătății comunității noastre”, a transmis primarul Anghel Mihai.

Pentru înscrieri, cei interesaţi trebuie să sune la numărul de telefon: 0213510642.

Comentariile sunt închise.