Autorităţile locale din Mogoşoaia atrag atenţia celor care refuză să arunce gunoaiele în locurile special amenajate că sunt cu ochii pe ei. Mai exact, Primăria montează mai multe camere de supraveghere în zonele transformate în “coşuri de gunoi”. Recent, astfel de camere au fost montate şi la intersecţia străzilor Agricultorilor şi Fermei, a anunţat viceprimarul Florin Covaci.

„De multe ori, terenurile virane devin „coșul de gunoi” al unor cetățeni care nu respectă legea. Noi nu lăsăm lucrurile așa.

Facem curat, dar îi și sanctionăm drastic. În plus, încercăm să eliminăm rând pe rând toate aceste locuri vulnerabile, montând camere de supraveghere video, pentru a-i putea prinde în timp real pe cei certați cu legea.

Așa am făcut și la intersecția străzilor Agricultorilor și Fermei. Am făcut curat și am montat 4 camere de supraveghere. Cei certați cu legea trebuie să stie că nici aici nu mai pot arunca gunoiul fără a fi prinși și amendați.

„Păstrăm Mogoșoaia curată!” trebuie să fie țelul nostru, al tuturor!”, a transmis viceprimarul comunei Mogoşoaia, Florin Covaci.

Foto: Primăria Mogoşoaia

Comentariile sunt închise.