Cinci oameni au murit într-un grav accident de circulație ce a avut loc lângă Bucuresti, pe Autostrada A1, în care au fost implicate patru mașini și două camioane. 

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în urma acţiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri. Conform sursei citate, celelalte victime au fost transportate cu elicopterul la Spitalul Floreasca. „Traficul a fost blocat în urma accidentului, circulaţia fiind deviată pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal”, transmis ISU BIF.

Iniţial, autorităţile anunţau că două TIR-uri şi două autoturisme au fost implicate, marţi dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe A 1 Bucureşti-Piteşti. Potrivit Infotrafic, erau mai multe persoane rănite şi a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD.

“Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1.Accidentul a avut loc pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la fața locului, fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal”, a precizat Infotrafic, în jurul orei 09.00.

Vom reveni cu amănunte!

Comentariile sunt închise.