Un tânăr de 28 de ani din Câmpina a fost, mai întâi, reţinut de poliţişti iar mai apoi pus sub control judiciar, după ce racola pe reţelele de socializare minore cărora le dădea întâlnire. Bărbatul a fost reclamat de către un bucureştean care a spus inclusiv că tânărul s-ar fi întâlnit cu o fată pe care „ar fi atins-o în zona pieptului și ar fi îmbrățișat-o”.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată de către un bărbat din municipiul București cu privire la faptul că, în cursul zilei de 9 septembrie a.c., un bărbat ar fi abordat mai multe minore prin intermediul unei rețele de socializare și le-ar fi propus să se întâlnească. Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani s-ar fi întâlnit cu minorele într-un parc din municipiul Câmpina, iar pe una dintre acestea ar fi atins-o în zona pieptului și ar fi îmbrățișat-o.

Totodată, la aceeași dată, 9 septembrie a.c., bărbatul ar fi purtat discuții cu o altă minoră, căreia i-ar fi trimis o fotografie cu caracter sexual”, a transmis Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 septembrie a.c. față de acesta a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentariile sunt închise.