Şi la Gruiu, începerea şcolii este o mare bucurie pentru copii şi tineri, nu doar pentru că îşi revăd prietenii, colegii şi dascălii, ci şi pentru că autorităţile locale au făcut toate pregătirile necesare, astfel încât şcolile să fie primitoare. Mai mult, Primăria Gruiu, condusă de Samoilă Ion, cu sprijinul Consiliului Judeţean Ilfov, le-a asigurat elevilor şi un pachet cu rechizite.

„Cu inima plină de bucurie, vreau să vă anunț că luni, 11 septembrie 2023, fiecare elev din comuna noastră, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, va găsi pe băncuța sa un pachet de rechizite, pregătit cu dragoste și grijă pentru ei.

Această inițiativă a devenit posibilă datorită sprijinului și generozității Consiliului Județean Ilfov, alături de eforturile noastre locale. Ne-am străduit să oferim copiilor noștri cele mai bune condiții pentru a învăța și a se dezvolta în comunitatea noastră, iar acest gest este doar unul dintre multele proiecte pe care le avem în plan pentru viitor.

În acest moment, când pregătirile pentru noul an școlar sunt în toi, este important să știm că susținerea comunităției noastre este puternică și necondiționată. Educația este o prioritate pentru noi, iar acest gest simbolizează angajamentul nostru față de viitorul copiilor noștri. Închei prin a mulțumi încă o dată Consiliului Județean Ilfov pentru parteneriatul solid, dar și vouă, locuitorilor comunei Gruiu, pentru încrederea acordată. Să avem un an școlar de succes și prosper, iar copiii noștri să se dezvolte învățând și crescând într-un mediu favorabil. Mult succes în noul an şcolar!”, a transmis, pe 8 septembrie, primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion.

Foto: Primăria Gruiu

Comentariile sunt închise.