Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a participat, sâmbătă, 2 septembrie, la un eveniment deosebit ce s-a desfăşurat la Buftea, respectiv concursul de anduranţă ecvestră.

“Pasiune, muncă şi perseverenţă, acestea sunt valorile sportivilor care au participat la concursul de anduranţă ecvestră de la Buftea. Am fost martorii unei demonstrații remarcabile de forță, mult exercițiu și determinare. Sunt mândru de tinerii noștri participanți, care ne-au arătat că atunci când pasiunea și munca se întâlnesc, rezultatele se văd.

Aceasta este motivația noastră pentru a susține organizarea acestor evenimente în județul Ilfov.

Noi facem proiecte cu și pentru oameni, pentru că știm că asta face diferența. Cupa Shagya Arab – Ediția a XI-a devine deja o tradiție frumoasă în județul nostru și are ca scop promovarea și susținerea acestei discipline.

Le mulțumesc celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment, alături de prefectul Simona Neculae și primarul Gheorghe Pistol. Suntem o echipă puternică și construim împreună un viitor strălucit pentru comunitatea noastră!”, a scris Hubert Thuma pe Facebook.

Foto: CJ Ilfov

 

Comentariile sunt închise.