Primăria Snagov, condusă de Anghel Mihai, continuă implementarea proiectelor de dezvoltare a comunei, în toate domeniile. Astfel, alături de infrastructură rutieră, educaţie şi sănătate, la loc de cinste se află şi investiţiile în ceea ce priveşte zonele de agrement din comună. După amenajarea promenadei, în localitatea Snagov, primarul Anghel Mihai vine cu o veste bună şi pentru satul Tâncăbeşti. Acolo, Primăria a pregătit un proiect pentru o zonă de relaxare modernă, cu tot ce trebuie pentru ca localnicii, dar şi turiştii să se bucure de frumuseţea Lacului Snagov.

    „V-am promis că doresc să avem câte o zonă de relaxare în fiecare sat din localitatea noastră, unde voi să vă petreceți timpul liber și să vă relaxați și unde să vă bucurați de ceea ce Dumnezeu a dorit ca noi să avem, anume lacul Snagov.

    Pentru aceasta, doresc ca următoarea zonă de relaxare să fie construită în satul Tâncăbești. Dat fiind faptul că primăria nu deține o suprafață de teren pe marginea lacului, unde această promenadă să fie construită, am decis să fie amplasată pe suprafața lacului. Vă ofer în premieră câteva imagini/randări cu proiectul pe care intenționăm să îl demarăm. Orice propunere cu privire la subiect din partea voastră este binevenită”, a transmis, pe 1 septembrie, primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Foto: Primăria Snagov

    Comentariile sunt închise.