Primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă, le-a adus ilfovenilor din comunitatea sa o nouă veste bună, pe 22 august. Instituţia pe care o conduce a câştigat un nou proiect, de această dată cu fonduri din Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Este vorba despre extinderea reţelei de apă din comună.

    „Vă spuneam la începutul anului că nu mă sfiesc să apelez la diverse surse de finanțare pentru proiecte necesare localității noastre, ci din contră. Până acum, am obținut finanțări prin PNRR(Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă), Administraţia Fondului pentru Mediu şi Consiliul Judeţean Ilfov.

    Iar astazi, vă aduc la cunoștință că am mai semnat încă un contract de finanţare, în valoare de aproximativ 3,2 milioane de lei, de data aceasta prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Cu acești bani, vom extinde reţeaua de alimentare cu apă, cu încă 2.894 de metri”, a subliniat primarul Adrian Ghiţă.

    Potrivit sursei citate, vor fi făcute 138 de noi branşamente individuale în Domneşti, pe următoarele străzi: Ciocârliei, Fortului, Crenguței, Romancierilor, Olteniței, Govora, Intrarea Frumoasa şi strada Plopului.

     

    Comentariile sunt închise.