Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Voicu Vicenţiu a anunţat că oraşul Pantelimon va găzdui Cupa Romsilva -Cavalliada.

  “Sunt încântat să vă anunț că orașul meu de suflet va găzdui un eveniment deosebit, Cupa Romsilva – Cavalliada, dedicat tuturor ilfovenilor.

  Între 14 și 16 iulie, vă veți putea bucura de următoarele activități:

  Arena de anduranţă ecvestră- unde cei mai buni competitori se vor întrece într-un concurs numit ,,maratonul cailor” pe un traseu special amenajat, cu probe de 40km, 60km sau 80km.

  Arena Working Equitations – unde veți asista la demonstrații de dresaj al cailor, tehnici de lucru cu caii, demonstrații de atelaje și sărituri peste obstacole.

  Arena Equigames – special concepută pentru jocuri specifice și probe de tir cu arcul călare, parade cu caii de rasă ai Jandarmeriei Române și Romsilva și multe alte surprize.

  Evenimentul se va desfășura la intersecția străzilor George Țărnea cu Șos. Cernica, iar accesul publicului este gratuit! Consider că acest eveniment este o oportunitate unică de a experimenta și de a vă bucura de pasiunea pentru cai într-un cadru captivant și plin de distracție”, a transmis vicepreşedintele CJ Ilfov Voicu Vicenţiu.

  Comentariile sunt închise.