Programul de asfaltare a străzilor din comuna Dragomireşti Vale merge strună. În fiecare săptămână, altă arteră rutieră este modernizată, iar pe 3 iulie primarul Gheorghe Socol anunţa că au început lucrările şi pe strada Lalelelor.

  „Lucrările de asfaltare au demarat astăzi pe Strada Lalelelor! Circulația este oprită, însă disconfortul dumneavoastră va fi de scurtă durată. Miercuri sau joi cel târziu strada va fi finalizată. Sunt și voi fi prezent la fața locului, ca de obicei, în toate stadiile de execuție pentru a mă asigura ca vom avea o lucrare de calitate”, a spus primarul Gheorghe Socol.

  O zi mai târziu, pe 4 iulie, au început lucrările şi pe străzile Begoniei și Vișinilor.

  “Cele două străzi erau pregătite pentru acest moment, terasamentul fiind finalizat de ceva timp. Astfel, acum se lucrează simultan pe trei străzi, într-un ritm accelerat.

  Cum spuneam și ieri, sunt o prezență constantă pe teren, și vă asigur că, pe măsură ce apar informații noi, sunteți primii care le veți afla”, a subliniat primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

  Din ambiţiosul program de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Dragomireşti Vale fac parte şi străzile: Teilor, Ulmului, Crizantemelor, Narciselor, Apeductului, Cameliei, Islazului, Castanilor, Pinului, Mușețelului, Violetelor, Salcâmilor, Fagului, Salciei, Macului, Intrarea Plopului, Roua Dimineții, Garofiței, Intrarea Garofiței, Crăițelor, Rozelor, Lalelelor, Begoniei, Vișinilor.

  Foto: Primăria Dragomireşti Vale

  Comentariile sunt închise.