Şase persoane au fost rănite într-un accident ce s-a petrecut joi după-amiaza, pe Drumul Naţional 71 Sinaia-Târgovişte, în Fieni. În accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară

  Potrivit ISU Dâmbovița, cinci dintre victime au fost transportate la spitale, pentru investigații medicale și îngrijiri.

  “La locul evenimentului au intervenit două echipaje de pompieri, două ambulanțe SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje ale Serviciului județean de Ambulanță.

  Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului”, au transmis pompierii dâmboviţeni.

  La rândul lor, poliţiştii au anunţat că, din primele cercetări, autoturismul, condus de o femeie de 22 de ani din Pietroşiţa, a intrat într-o autoutilitară care era condusă de un bărbat, de 50 de ani, din Pucioasa.

  “În urma impactului, cinci persoane, respectiv șoferița și patru pasageri din autoutilitară, cu vârste cuprinse între 22 și 62 de ani, au fost rănite. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

  Comentariile sunt închise.