Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a participat marţi, 28 iunie, la inaugurarea primei săli de sport din comuna Domneşti. Edilul a precizat că această investiție a fost necesară pentru a oferi elevilor un mediu adecvat și sigur în desfășurarea orelor de educație fizică.

  “Sala de sport este modernă și dotată cu toate facilitățile necesare atât pentru copii, cât și pentru instructori. Acest spațiu permite desfășurarea activităților sportive precum handbal, baschet, volei și tenis, oferind astfel elevilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și pasiunea pentru sport.

  Cu sprijinul primarului Adrian Ghiță, al Inspectorului-șef al ISJ Ilfov, Adriana Stoica, și al fostului fotbalist Ștefan Iovan, cetățean de onoare al localității Domnești, sala de sport îi poartă numele, ceea ce reprezintă o mărturie a aprecierii față de contribuția acestuia în domeniul sportului”, a declarat Thuma.

  Preşedintele CJ Ilfov a subliniat faptul că instituţia pe care o conduce încurajează copiii să se implice în activități sportive și să se inspire din exemplele marilor sportivi.

  “Sala de sport nou construită reprezintă un loc sigur și motivant în care copiii pot învăța și se pot dezvolta prin sport. Suntem alături de ei, oferindu-le investițiile necesare pentru a-și îndeplini potențialul și a adopta un stil de viață sănătos.

  Această sală de sport este încă un angajament al nostru față de educația copiilor prin sport, cât și pentru dezvoltarea comunității noastre. Ne dorim să le oferim copiilor și tinerilor din Domnești resursele necesare pentru a crește și a se dezvolta într-un mediu sănătos”, a mai spus preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

  Foto: CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.