Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat că lucrările la podul de la Lipia, comuna Gruiu, continuă.

  ”Vă aduc vești bune despre proiectul nostru de la Lipia, Gruiu. Astăzi(joi, 29 iunie, n.r.), am instalat primele opt grinzi pe noul pod, semnificând finalizarea primei deschideri din cele trei ale construcției. Rezultate! Asta aștept să văd pe șantierele din Ilfov.

  Așa cum am discutat cu echipele de lucru, termenul contractual de finalizare este în 2024, dar constructorul ne asigură că acest pod va fi gata până la sfârșitul acestui an.

  Podul de la Lipia, situat pe DJ101B, va crea conexiunea între județul Ilfov și Ialomița. Este o veste excelentă, deoarece va asigura traficul în condiții de siguranță pentru locuitorii din localitățile apropiate: Grădiștea, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Moara Vlăsiei, Nuci.

  Acest pod va avea o lungime de 78,3 metri, iar carosabilul său va avea o lățime generoasă de 7,8 metri. Pentru a oferi și mai mult confort, trotuarele vor fi prevăzute pe ambele părți, având o lățime de un metru.

  Vom continua să lucrăm cu aceeași determinare pentru a aduce rezultate și pentru a îmbunătăți permanent infrastructura noastră în beneficiul comunității.”, a transmis preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

  Foto: CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.