Continuă modernizarea infrastructurii din Domneşti. Primarul Adrian Ghiţă a anunţat, pe 15 iunie, că încă o stradă din localitate va fi asfaltată

    „În scurt timp, adăugăm pe lista străzilor modernizate și strada Salciei, pentru care constructorul va începe lucrările de asfaltare imediat după ce se emite ordinul de începere a acestora. Strada Salciei are o lungime de aproximativ 730 metri și va asigura legătura între strada Ciocârliei (modernizată deja) și strada Haltei. Apoi, din strada Ciocârliei, se asigură legătura cu Strada Ciutaci (modernizată) cu ieșire către Șoseaua Tudor Vladimirescu și Centura București”, a anunţat primarul Adrian Ghiţă.

    Conform sursei citate, asfaltarea acestei străzi are termen de execuție de 3 luni.

    „După cum v-am spus, pe lângă această stradă, mai avem proiecte în curs de desfășurare cu ajutorul Consiliului Județean Ilfov și pentru: Strada Narciselor şi Strada Salviei. La finalul anului trecut, am terminat de asfaltat străzile: Înclinată, Fortului, Mimozei, Narciselor şi Crenguţei. Continuăm!”, a mai declarat primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.