Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat, pe 30 mai, că au început noi lucrări la drumurile din comună.

  „Vă informez că, începând de ieri(29 mai, n.r.), eforturile noastre sunt concentrate asupra lucrărilor de întreţinere şi de îmbunătăţire a străzilor din localitatea noastră. Prin frezarea drumurilor afectate vom putea elimina imperfecţiunile şi denivelările ce au apărut în urma uzurii sau a factorilor naturali. În plus, ne-am propus să plombăm zonele unde este necesar, astfel încât să vă asigurăm că străzile pe care le utilizaţi vor fi într-o stare optimă”, a declarat Gheorghe Covrigea.

  Străzile pe care s-a început plombarea sunt Călugăreni, Sportului, Independenţei, Ciulin, Petru Rareş, Oituz, Cazanului, Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu şi Macului.

  „Acestea sunt zonele prioritare în acest moment, în funcţie de necesităţile urgente identificate. Reparaţiile şi întreţinerea străzilor reprezintă o prioritate pentru mine şi vom continua eforturile noastre în această direcţie, în funcţie de resursele financiare disponibile. Aş dori să clarific, cu această ocazie, că realizarea acestor lucrări depinde în mod direct de bugetul alocat de către Consiliul Local. Cu alte cuvinte, alocarea banilor pentru orice tip de proiect, inclusiv asfaltări, necesită aprobarea în cadrul şedinţelor de consiliu local, iar bugetul este discutat şi votat de consilieri”, a transmis primarul Gheorghe Covrigea.

  El a precizat că din cauza votului opoziţiei, suma alocată asfaltărilor a fost redusă.

  „Această situaţie ne-a afectat pe toţi, deoarece resursele disponibile pentru proiectele de infrastructură au fost diminuate considerabil. În viitorul apropiat, intenţionăm să extindem lucrările de reparaţie şi în alte zone ale localităţii. Dorim să ne asigurăm că toate străzile beneficiază de intervenţii şi îmbunătăţiri adecvate, astfel încât să puteţi beneficia de siguranţă, în timpul deplasărilor zilnice. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi răbdare, în timpul desfăşurării acestor lucrări. Înţelegem că acestea pot cauza temporar disconfort în trafic, dar suntem hotărâţi să facem tot posibilul pentru a finaliza în cel mai scurt timp posibil”, a mai spus primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

  Sursă video: Primăria Berceni

  Comentariile sunt închise.