Reprezentanţii Primăriei Găneasa au anunţat, pe 26 mai, că proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în Găneasa a trecut la următoarea etapă.

„Aceasta, cu ajutorul domnului primar Niculae Raul Gabriel. Astfel, a fost semnat contractul de atribuire a componentei de asistență tehnică pentru managementul proiectului, supervizarea lucrărilor, pregătirea proiectelor tehnice și documentațiilor”, au transmis reprezentanţii Primăriei.

Conform sursei citate, proiectul se desfășoară în trei sate din comuna Găneasa, și anume Cozieni, Găneasa și Moara Domnească. Valoarea investițiilor este de 245.065.894,3 lei fără TVA pentru comunele Găneasa și Afumați.

„Semnarea a avut loc în prezența președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a vicepreședinților Vincențiu Voicu și Ștefan Rădulescu. Vă reamintesc faptul că acesta nu este singurul proiect de apă uzată din comuna Găneasa. Al doilea contract este în derulare, în faza de licitație, și cuprinde satele Piteasca și Șindrilița. Împreună dezvoltăm Găneasa!”, a transmis şi primarul comunei Găneasa, Niculae Raul Gabriel.

Foto: Primăria Găneasa

Comentariile sunt închise.