Un muncitor în vârstă de 57 de ani şi-a pierdut viaţa, joi, 25 mai, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. De asemenea, în accidentul de muncă a fost implicat un alt bărbat, de 53 de ani, dar acesta a fost salvat la timp de colegii lor.

  Accidentul de muncă a avut loc în municipiul Caracal. Cei doi muncitori lucrau la reţeaua de canalizare, când au fost surprinşi de malurile şanţului, care s-au surpat peste ei.

  ISU Olt a intervenit cu două autocamioane cu modul de căutare-salvare (multirisc), o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, un buldoexcavator, iar la faţa locului au fost şi două ambulanţe SAJ.

  Potrivit ISU Olt, bărbatul de 53 de ani a fost extras în viață de colegi și transportat la Spitalul Municipal Caracal.

  „Din păcate, după mai bine de 6 ore, bărbatul de 57 de ani a fost extras fără viață din groapa de aproximativ șapte metri”, spun pompierii.

  În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Cercetările continuă pentru a fi stabilit cu exactitate cum s-a petrecut acest accident de muncă.

  Comentariile sunt închise.