Casa de Cultură „Doamna Chiajna” din localitatea Chiajna a găzduit, pe 14 mai, spectacolul umanitar „Nostalgia primăverilor de altădată”.

    „La Casa de cultură Doamna Chiajna, au fost aplauze în repetate rânduri, de la începutul spectacolului până la sfârșitul acestuia, fiind cu toții cuprinși de Nostalgia primăverilor de altădată, exprimată atât de autentic prin vocile unice ale marilor artiști ai țării noastre: Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu și, nu în ultimul rând, Sanda Ladoși care a deschis spectacolul, după o frumoasă prezentare a domnului primar Mircea Minea.

    Foto: Casa de Cultură „Doamna Chiajna”

    Le mulțumim acestor mari voci pentru faptul că au dat curs invitației noastre și vă mulțumim dumneavoastră pentru că ne-ați onorat cu prezența, confirmându-ne astfel că, în Chiajna, cu toții iubim frumosul, cultura și muzica de calitate.

    Vom continua șirul spectacolelor pentru toate vârstele și vă așteptăm să ne fiți alături la toate evenimentele culturale și artistice!”, au transmis reprezentanţii Casei de Cultură “Doamna Chiajna”.

    Comentariile sunt închise.