Reprezentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu(AFM) au anunţat că nscrierile pentru Regiunea București-Ilfov în Programul „Casa Verde” Fotovoltaice s-au încheiat, vineri, 19 mai, în primele nouă minute de la demararea sesiunii.

    Conform sursei citate, în aplicație s-au înscris aproape 5.000 de persoane fizice, iar bugetul alocat regiunii a fost de 99.860.000 de lei.

    „Ni s-a reconfirmat interesul pe care oamenii îl au față de acest program. Există o cerere foarte mare pentru subvenția de 20.000 de lei oferită de AFM fiecărui beneficiar pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice, iar înscrierile de astăzi s-au desfășurat în cele mai bune condiții. Persoanele fizice din celelalte regiuni care doresc să se înscrie în program o vor putea face în zilele următoare, conform calendarului publicat pe site-ul instituției, în limita bugetului alocat fiecărei regiuni.”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu, citat de presa naţională.

    Vineri, 19 mai, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea București – Ilfov.

    Comentariile sunt închise.