Autorităţile locale din Berceni nu ratează nicio sursă de finanţare pentru realizarea tuturor proiectelor de dezvoltare a comunei. Toate domeniile sunt vizate, iar educaţia este prioritară pentru edilul Gheorghe Covrigea şi echipa sa. Primarul a anunţat, pe 9 mai, că a câştigat proiectul privind dotarea Şcolii Gimnaziale din Berceni, banii venind prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR).

„Cu mare bucurie vă anunţăm că proiectul nostru intitulat Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a Şcolii Gimnaziale Nr.1 Berceni a fost declarat eligibil în cadrul apelului Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe, în urma etapei de evaluare a eligibilităţii solicitanţilor şi proiectelor”, a anunţat primarul Gheorghe Covrigea.

El a precizat că evaluarea pozitivă a proiectului, depus pe PNRR, Componenta 15, reprezintă o mare realizare. „Şi ne oferă oportunitatea de a îmbunătăţi semnificativ condiţiile de învăţământ din Şcoala Gimnazială Nr.1 Berceni. Ne bucură faptul că acest proiect nu necesită cofinanţare, iar suma de 1.469.226,24 lei, cu tot cu TVA, este eligibilă 100%. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect! Suntem încrezători că împreună vom aduce o schimbare pozitivă în mediul educaţional din comunitatea noastră”, a subliniat primarul din Berceni, Gheorghe Covrigea.

Comentariile sunt închise.