Campania de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor de rasă comună, desfăşurată în comuna Ştefăneştii de Jos, pe 2 şi 9 mai, s-a încheiat cu succes, a anunţat primarul Gheorghiţă Mircea.

    „Zilele trecute a avut loc campania gratuită de sterilizare a animalelor de rasă comună, organizată împreună cu Protecția Animalelor CJ Ilfov.

    Vreau să mulțumesc pe această cale și cetățenilor care au sunat, și-au programat și și-au adus câinii sau pisicile pentru sterilizare, pentru că au dat, la rândul lor, un exemplu de implicare și de responsabilitate. După cum știți, rata abandonului animalelor pe străzi este foarte mare, iar sterilizarea acestora este o soluție eficientă pentru a scădea numărul acestor animăluțe fără stăpân de pe stradă.

    Foto: Primăria Ştefăneştii de Jos

    Cu siguranță, vom repeta această acțiune atât de benefică pentru noi și patrupezii noștri! Îi mulțumesc pentru susținerea acestei campanii domnului Hubert Thuna, președintele Consiliului Județean Ilfov, de la care învățăm zi de zi ce înseamnă să fim responsabili cu ființele din jurul nostru”, a transmis primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Gheorghiţă Mircea.

    Comentariile sunt închise.