50 de elevi ai claselor I-IV ale Școlilor Gimnaziale „Mihai Eminescu” și ”I.C. Băicoianu” au vizitat, pe 9 mai, Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă”.

Aceasta, în cadrul acţiunii „Azi sunt profu’ tău de sport!”, parte a proiectului național „Născut pentru Sport”, proiect inițiat de Asociaţia Junior Sport, în parteneriat cu Federația Română de Canotaj.

„Sunt foarte mândru că, alături de oameni minunați, am realizat proiecte prin care le putem oferi copiilor noștri educația de care au nevoie cu adevărat: îi putem ajuta să crească, să se dezvolte frumos și să cunoască adevăratele valori ale acestui neam.

(…) În cadrul acțiunii,(…) cei mici au putut vedea unde și cum se antrenează marii campioni mondiali și olimpici ai României, au exersat mișcările specifice canotajului pe ergometer și au aflat poveștile de succes ale legendelor acestui sport – Elisabeta Lipă, Veronica Cochela, Doina Ignat, dar și pe cele ale sportivilor activi din loturile olimpice”, a transmis primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

Foto: Primăria Snagov

De asemenea, organizatorii acestui eveniment au anunţat că, la final, cei 50 de elevi au primit, cu autografe, Revista Născut pentru Sport ediția națională nr. 2, exemplare realizate cu suportul Primăriei Snagov – partener al Asociației Junior Sport.

„Revista Născut pentru Sport ediția națională nr. 2 a oferit un amplu spațiu de promovare marilor valori ale canotajului românesc, din prezent și de odinioară, iar coperta 1 a acestui număr de revistă este ilustrată cu echipajul Simona Radiș și Anca Bodnar – canotoarele care adus țării noastre unica medalie de aur olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, au transmis şi reprezentanţii Federaţiei Române de Canotaj.

Comentariile sunt închise.