Primarul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă, a anunţat, pe 21 decembrie, că toate străzile din comună vor fi refăcute în totalitate, după ce au fost executate lucrările pentru reţelele de apă şi canalizare.

    „Pentru că ne place să lucrăm într-un mod profesional, în urma finalizării lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare executate pe strada Înclinată, întreaga suprafață a acestei străzi a fost modernizată, de la un capăt la altul, cu ajutorul Consiliului Județean Ilfov. Lucrările executate sunt pe o lungime de 344 de metri, şase metri de carosabil(circulație în dublu sens), au fost făcute rigole de scurgere a apelor pluviale, situate de o parte și de alta a drumului, trotuarul cu o lățime cuprinsă între 1,65 și 2 metri şi spațiul verde adiacent. Această stradă este pentru prima dată asfaltată și ceea ce vreau să vă mai spun este faptul că toate străzile pe care se execută lucrări pentru apă și canalizare vor fi refăcute în totalitate”, a declarat primarul Ioan Adrian Ghiţă.

    El i-a mulţumit pentru sprijin președintelui Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, care, potrivit edilului din Domneşti, înțelege nevoile comunităților din Ilfov şi le sprijină, prin implementarea proiectelor.

    „Vreau să îi mulțumesc pentru ajutorul oferit. Cu un parteneriat bun între autorități și o colaborare eficientă, lucrurile se întâmplă, trebuie doar să vrei. Și Slavă Domnului, nu ducem lipsă de ambiție”, a subliniat primarul Ioan Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.