Târgul de Crăciun de la Bragadiru a fost, fără îndoială, un mare succes! Muzică pentru toate gusturile, multă voie bună şi produse de sezon, Moş Crăciun şi daruri pentru copii, decoraţiuni de excepţie, toate au făcut din acest eveniment unul memorabil pentru toţi cei prezenţi.

    Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, le-a mulţumit tuturor celor care au contribuit la desfăşurarea acestei acţiuni.

    „Moș Crăciun și ajutoarele sale de nădejde au sosit încărcați de cadouri pentru copiii noștri minunați. Vă mulțumesc tuturor celor prezenți la evenimentele organizate acum, în prag de Crăciun, pentru momentele frumoase pe care le-am creat împreună. Mulțumesc artiștilor care ne-au încântat și seara trecută cu recitalurile lor, dar și Consiliului Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Cultura Ilfov, pentru sprijinul acordat”, a transmis pe 23 decembrie primarul Gabriel Lupulescu.

    La Târgul de Crăciun de la Bragadiru, miercuri, 21 decembrie, a performat trupa Evdo Dance Bragadiru, dar au urcat pe scenă şi cei din Gaşca Zurli. Joi, 22 decembrie, cei prezenţi s-au bucurat de concertul susținut de îndrăgiții artiști Dorian Popa, Amna şi No Stress, iar la final, Moș Crăciun și ajutoarele sale au venit cu  daruri pentru copii.

    Comentariile sunt închise.