Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov au transmis că festivalul Colindelor Ilfovene a continuat, miercuri, 21 decembrie, la Casa de Cultură din Brăneşti, cu spectacolul „O veste minunată”, la care au participat 160 de copii şi tineri.

    “Colindătorii, 160 de copii preșcolari, elevi și adolescenți, au interpretat cele mai iubite colinde de Crăciun, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Ilfov, Stefan Rădulescu, a Inspectorului școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, prof. dr. Cristina Petre Ghiță, a reprezentantului Casei Corpului Didactic, Marius Ovidiu Sebe, a directorilor și a cadrelor didactice din școlile ilfovene și a părinților și a familiilor cuprinse de emoția și de bucuria de a asculta glasurile copiiilor de pe scenă”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

    Conform sursei citate, atmosfera a fost însuflețită de dansurile Ansamblului “Doina Ilfovului” condus de profesor coregraf Daniela Mândroc.

    Seria spectacolelor eveniment continuă în această săptămână, tot miercuri a avut loc, de la ora 12.00, la Căminul Cultural “Ştefan Iordache” din comuna Gruiu iar joi, 22 decembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” din Bragadiru.

    Organizatorii sunt Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, Casa Corpului Didactic Brănești, Primăria Primaria comunei Gruiu și Primăria Orașului Bragadiru.

    Comentariile sunt închise.