Primăria Berceni a organizat pe 16 şi 17 decembrie Târgul de Crăciun, ediţia a V-a. Artiştii care au susţinut spectacole au fost cei din formaţiile „Campionii”, „Paul Stângă” şi „Muzicuţe”, cu toţii din Berceni.

    Cei care au mers la eveniment au putut servi vin fiert, produse tradiţionale, au putut cumpăra produse handmade şi, desigur, s-au bucurat de muzica lor preferată.

    Târgul de Crăciun din Berceni a fost organizat în Parcul Mare, de lângă stadion.

    La rândul său, conducerea Primăriei Bragadiru anunţă că, în oraşul amintit, Târgul de Crăciun are loc pe 21, respectiv 22 decembrie.

    „Anul acesta vom avea parte de două seri magice, dedicate sărbătorilor de iarnă, menite să bucure și să unească întreaga comunitate, în spiritul uneia dintre cele mai mari sărbători creștine, care ne încălzește sufletele. Miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 18.00, pe platoul din lateralul Casei de Cultură va performa Evdo Dance Bragadiru, urmat de un recital Gaşca Zurli. Joi, 22 decembrie, ne vom bucura împreună de concertul susținut de îndrăgiții artiști Dorian Popa, Amna și No Stress, iar la final, Moș Crăciun și ajutoarele sale vor veni pentru a le oferi daruri copiilor și pentru a se fotografia alături de ei”, a transmis primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

    Comentariile sunt închise.