Primarul din Chiajna, Mircea Minea, a anunţat pe 12 decembrie că unul dintre cele mai importante proiecte privind sistemul de educaţie din comuna sa este aproape finalizat.

  „Pentru că educația nu este doar pregătirea pentru viață, educația este viața însăși, momentul pe care eu îl așteptam a sosit. Unul dintre cele mai importante proiecte ale comunei noastre, un proiect foarte drag mie, campusul școlar din strada Gențianei este foarte aproape de a-și deschide porțile”, a transmis Mircea Minea.

  Primarul din Chiajna a precizat că întreg complexul școlar a fost realizat la standarde europene, pe o suprafață de aproximativ 29.500 metri pătraţi.

  „Aici vor funcționa atât o școală, cât și o grădiniță, astfel încât elevii din Chiajna să aibă acces la educație la cel mai înalt nivel, să se dezvolte armonios, iar școala să devină o prioritate pentru ei. Piatra de temelie pe care o punem astăzi pentru elevii noștri și tot ce investim în ei se vor vedea ulterior în viitorul comunității noastre”, a mai declarat primarul Mircea Minea.

  În școală vor putea studia aproximativ 1.000 de elevi, iar în grădiniță în jur de 200 de preșcolari.

  Școala va avea 20 săli de curs, o sală de sport multifuncțională, o sală de tenis de masă și gimnastică, un teren de sport exterior, două laboratoare de informatică, un laborator de fizică-chimie, un laborator de biologie, o bibliotecă/sală de lectură,  o sală de mese, o sală de festivități, un cabinet medical/stomatologic, un cabinet psihologic, vestiare, cabinet de prim-ajutor şi alte spații administrative.

  Grădinița va avea 10 clase, un cabinet medical și o sală de mese.

  „Au fost deja transmise notificări tuturor instituțiilor abilitate, astfel încât complexul școlar să își poată deschide porțile fără impedimente.

  Așa cum am arătat, de fiecare dată, proiectele noastre sunt finalizate și fiecare obiectiv realizat ne confirmă faptul că, împreună cu dumneavoastră, cetățenii comunei noastre, reușim să realizăm TOT ce ne propunem”, a mai declarat primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

  Comentariile sunt închise.