Parcul Morii din Jilava a găzduit, vineri, 16 decembrie, un eveniment deosebit, „Festivalul iernii”, organizat de conducerea Grădiniţei din localitate.

    A susţinut concert formaţia „Bianca&Cosmin Bălan” şi, pe lângă muzică, dans și voie bună, a avut loc şi un spectacol de teatru pentru copii. De asemenea, a fost organizat şi un târg caritabil cu vânzare produse specifice pentru copiii defavorizați din Jilava și din Centrul de zi „Sfânta Ana”.

    Copiii prezenţi la „Festivalul Iernii” au primit daruri chiar de la Moş Crăciun.

    Printre invitații speciali s-au numărat primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre, viceprimarul Cristian Alexandru Marin și inspector școlar Leana Pelimon.

    „Am participat, astăzi(…), la târgul caritabil organizat în Parcul Morii din comuna noastră. Am cumpărat produse lucrate manual, foarte frumoase. Le mulţumesc celor care au organizat acest eveniment şi le mulţumesc tuturor participanţilor care au înţeles că este atât de simplu să faci fapte bune. Trebuie să ne gândim şi la cei mai puţin norocoşi dintre noi şi, dacă putem să face un bine, vă rog să îl facem”, a transmis primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre.

    Comentariile sunt închise.