Târgul de Crăciun de la Ştefăneştii de Jos, organizat în premieră anul acesta, a fost locul de întâlnire şi de distracţie pentru mii de oameni din comuna amintită, din Ilfov, dar şi din alte judeţe. Este un eveniment de excepţie, organizat de Primăria Ştefăneştii de Jos, care a reunit nume sonore ale muzicii naţionale, dar şi internaţionale, precum trupele Boney M şi No Mercy.

  „Boney M a adus atmosfera disco, aseară(9 decembrie, n.r.), la Târgul de Crăciun – Curtea Moşului şi ne-am distrat împreună pe hit-urile lor legendare Rasputin, Daddy Cool sau I’m born again. Ne bucurăm că ați fost prezenți într-un număr atât de mare și că am reușit, sperăm noi, să atingem toate preferințele dumneavoastră”, au transmis reprezentanţii Primăriei Ştefăneştii de Jos.

  O altă trupă mult-îndrăgită de români, No Mercy a concertat la Târgul de Crăciun din Ştefăneştii de Jos, pe 2 decembrie. Aceștia au mai susținut concerte în România în locații mult mai mari, precum Arena Națională din București, și s-au aflat la un concert pentru prima dată într-o comună românească.

  Mii de oameni au cântat şi au dansat împreună cu No Mercy pe hit-urile lor celebre  precum Where do you go, My Promise sau Please don’t go.

  Tot pe scena de la Târgul de Crăciun din Ştefăneştii de Jos au urcat şi artişti, respectiv trupe româneşti primite cu bucurie şi aplauze de către cei prezenţi. Printre invitaţi se numără Trupa Alifantis & Zan, Connect-R, Adrian Minune sau Luis Gabriel.

  „Fiecare seară petrecută împreună la Târgul de Crăciun a fost o confirmare a faptului că avem o comunitate frumoasă, dornică de lucruri mărețe, pe care le vom realiza, tot împreună. Ambiție și determinare avem din plin, important e să nu pierdem timpul. Magia sărbătorilor de iarnă continuă la Târgul nostru de Crăciun – Curtea Moșului și vă așteptăm să vă bucurați de patinoarul artificial, mâncăruri, delicatese, locuri tematice pentru fotografii, voie bună.

  (…) Le mulțumesc (…) domnilor vicepreședinți ai Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu și Vincențiu Voicu, pentru vizita pe care ne-au făcut-o și pentru cuvintele de laudă adresate, spunând că avem cel mai frumos târg organizat în județul Ilfov”, a transmis primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Gheorghiţă Mircea.

  Târgul de Crăciun de la Ştefăneştii de Jos rămâne deschis până pe 27 decembrie.

  Comentariile sunt închise.