Patru persoane, cu vârste între 19 şi 29 de ani, au ajuns la spital, noaptea trecută, în urma unui accident rutier petrecut în Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, pe Drumul Naţional 6. În evenimentul rutier au fost implicate două maşini.

    „Conducătorului uneia dintre mașini, în vârstă de 19 de ani, a rămas blocat în autovehicul, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a fi extras, în siguranță. Acesta era conștient, a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la un spital din capitală.

    Doi bărbați și o femeie, din celălalt autoturism, în vârstă de 20, 25 și 29 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de paramedicii SMURD și de ambulanțe la spital”, au transmis cei de la ISU Giurgiu.

    Conform sursei citate, la caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

    „Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, au mai afirmat pompierii giurgiuveni.

    Comentariile sunt închise.