Un accident rutier s-a petrecut, seara trecută, în Pasajul Unirii din Bucureşti. Potrivit conducerii Primăriei Sectorului 4, vinovatul ar fi fugit de la locul faptei iar instituţia va face plângere penală pe numele şoferului respectiv.

    „În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. (…) N-au fost înregistrate victime, însă şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliţia Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pe Facebook.

    Sursă video Daniel Băluţă, Facebook

    Edilul a mai scris că reprezentanţii autorităţii locale nu vor accepta nicio abatere şi nu vor trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiţii al comunităţii Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă.

    Comentariile sunt închise.