La inițiativa primarului comunei Ştefăneştii de Jos, Gheorghiță Mircea, și cu sprijinul Consiliului Local, anul acesta ilfovenii din comuna amintită vor avea parte de o premieră, respectiv de organizarea primului târg de Crăciun altfel, denumit „Curtea Moşului”.

    Târgul de Crăciun şi-a deschis porţile pe 30 noiembrie şi îi aşteaptă pe cei interesaţi până pe 27 decembrie, la Stadionul „Dumitru Mătărău”.

    „Vă aşteptăm să petrecem împreună zilele din perioada sărbătorilor de iarnă și să ne bucurăm de programul artistic. Printre surprizele care vă așteaptă la acest târg inedit de Crăciun, se numără un patinoar artificial de 300 de metri pătraţi, 10 căsuțe unde se vor comercializa diverse produse, o scenă unde vor urca artişti locali,  naţionali şi internaţionali, dar şi un brad artificial de şapte metri înălţime, precum şi lumini festive”, a anunţat primarul Gheorghiţă Mircea.

    Printre artiştii şi trupele care vor cânta la Târgul de Crăciun de la Ştefăneştii de Jos se numără Belle Epoque, Fanfara Angely’2, No Mercy, Connect-R, DJ Rosalio Internullo, Nicu Alifantis & Zan, Boney M, Adrian Minune, Luis Gabriel, Taraful Ionica Minune, Roson Music Band, George de la Ştefăneşti.

    „Iar asta nu e tot! Vom avea alte surprize pentru copii din partea lui Moş Nicolae, pe 6 decembrie, şi din partea lui Moş Crăciun, pe 24 decembrie. Mizăm pe o participare de 3.000-5.000 de persoane pe săptămână, în decursul celor cinci săptămâni în care se va desfăşura târgul. Aşadar, vă aşteptăm într-un număr cât mai mare!”, a transmis primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Mircea Gheorghiţă.

    Comentariile sunt închise.